Åžu an...... 3
Dün......2032
Bugün......3637
Toplam......1207737






Sitemizi bu gün 3637, toplamda 1207737 kişi ziyaret etti.
Reklam Alanı
İKİZ BEBEKLERİNİ CEZAEVİNİN ÖNÜNE BIRAKTI
İznik’te genç bir kadın kendisini aldattığını düşündüğü kocasının görev yaptığı cezaevinin önüne 22 günlük ikiz bebeklerini bırakarak gitti. Bebekler çocuk esirgeme kurumuna teslim edildi.

İznik’te geçtiğimiz gün meydana gelen trajik olayda 38 yaşında ki Selda Tezgit, sürekli kavga ettiği ve anlaşamadığı bir yıllık eşi Tamer Tezgit (39)’in gardiyan olarak görev yaptığı İznik Kapalı Cezaevine Ege ve Efe isimli 22 günlük ikiz bebekleri ile geldi. Burada görevli memurlara eşi ile görüşmek istediğini söyleyen Selda Tezgit, ret cevabı alınca kucağında bulunan ikiz bebeklerini cezaevinin kapısına bırakarak ayrıldı.

İKİZLER ESİRGEME KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi. Emniyet Ekipleri, cezaevinden ikiz bebekleri, baba ve anneyi alarak emniyete getirdi. Burada ifadeleri alınan çift çocuklarını kabul etmek istemediklerini söylediler. Efe ve Ege Bursa Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderildi.

ANNEYE ÖLÜME TERK İŞLEMİ

Anne Selda Tezgit’e çocuklarını ölüme terk etmekten dolayı emniyet müdürlüğü tarafından işlem yapılırken, 1 yıllık evli çift ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

BOÅžANDIÄžI KARISIYLA CHAT YAPIYOR

Alınan bilgiye göre ise Selda Tezgit, eşi Tamer Tezgit’in sürekli alkol aldığını ve eşinin eski boşandığı karısıyla internette konuştuklarını gördüğünü ifade etti. Tamer Tezgit ise eşi ile anlaşamadığını ve boşanma davası açtığı öğrenildi.

Selda Tezgit’in daha önceden evlendiği eşinden iki çocuğuna kendisi baktığını, Tamer Tezgit’in ise daha önceden evlendiği eşinden iki çocuğu olduğu ve çocuklarına ise eski eşi baktığı öğrenildi.

(* Bu Haber Tarafsız Gazetesine aittir izin almadan alıntı yapılamaz)




Tarih: 2010-03-05                                                              Haber 1346 kez okundu




Kaynak: Tarafsız Gazetesi


YORUM KRİTERLERİ: İmla kuralları ile yazılmamış, rencide edici cümleler veya imalar, küfür, hakaret, inançlara ve kişi veya kurumlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
IP adresiniz kayıt edilmektedir.

---- Yorum yaz ----
remix 2 / 2010-03-16 18:51:21
bu nasıl anne baba anlayamadım insan kendi kanını boşa akıtır mı aynı şey kendi eti kendi kanı olan yavruların ne şucu vardı bunu köpekler bile yapmaz insanlık dışı şey bu

 
 
 

Maji Multimedia Maltepe Caddesi No:12 16860 İznik / Bursa  Tel: +90 224 757 6815 +90 531 868 0400
Bu Site İnternet Yayıncıları Derneği İYAD Üyesidir